Viladecavalls també s’indigna!

VILADECAVALLS TAMBÉ S'INDIGNA!

Som precaris, migrants, treballadors, estudiants, jubilats, aturats... sense provenir de partits polítics o grans sindicats. Persones, totes elles, unides per denunciar la irresponsable gestió econòmica del país per part de polítics i grans corporacions.

Són molts els motius per exigir un gir radical en les formes de gestió política i financera: l’atur, la corrupció, l’alt nivell d’empobriment de la societat, la pèrdua de drets socials, la precarietat laboral, etcètera. Per tot això volem que una sola veu s’alci per exigir la re-orientació de les polítiques públiques cap a la protecció de l’interès general. Per exigir canvis en la llei electoral, la fi dels privilegis de la classe política, de les pujades dels impostos indiscriminades, de la privatització del sector públic, per la llibertat de moviment i la ciutadania global. Ens hem trobat per mostrar la indignació vers el sistema com a moltes altres ciutats.

Aquesta és una mobilització oberta a tothom, convidem a tots els viladecavallencs i viladecavallenques a sumar-se a aquest procés per crear nous espais de discussió i emprendre el rumb cap a una democràcia real. Ha arribat el moment de treure la democràcia al carrer i començar a construir alternatives.


Volem en definitiva, UNA DEMOCRÀCIA REAL!

viernes, 27 de mayo de 2011

Recuperem plaça Catalunya!

Despres de batalles campals, detencions i cops de porra els indignats han recuperat plaça Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario