Viladecavalls també s’indigna!

VILADECAVALLS TAMBÉ S'INDIGNA!

Som precaris, migrants, treballadors, estudiants, jubilats, aturats... sense provenir de partits polítics o grans sindicats. Persones, totes elles, unides per denunciar la irresponsable gestió econòmica del país per part de polítics i grans corporacions.

Són molts els motius per exigir un gir radical en les formes de gestió política i financera: l’atur, la corrupció, l’alt nivell d’empobriment de la societat, la pèrdua de drets socials, la precarietat laboral, etcètera. Per tot això volem que una sola veu s’alci per exigir la re-orientació de les polítiques públiques cap a la protecció de l’interès general. Per exigir canvis en la llei electoral, la fi dels privilegis de la classe política, de les pujades dels impostos indiscriminades, de la privatització del sector públic, per la llibertat de moviment i la ciutadania global. Ens hem trobat per mostrar la indignació vers el sistema com a moltes altres ciutats.

Aquesta és una mobilització oberta a tothom, convidem a tots els viladecavallencs i viladecavallenques a sumar-se a aquest procés per crear nous espais de discussió i emprendre el rumb cap a una democràcia real. Ha arribat el moment de treure la democràcia al carrer i començar a construir alternatives.


Volem en definitiva, UNA DEMOCRÀCIA REAL!

viernes, 27 de mayo de 2011

DIVENDRES 27 DE MAIG

Avui els/les viladecavallencs/ques ens veiem a la plaça de la Vila de Viladecavalls, la programació serà la següent:

19:00h     Inici
21:00h     Cassolada
21:30h     Sopar popular (Emporta't el sopar de casa)
22:30h     Comencem a debatre:
                   - Llei electoral i vot en blanc
                   - Retallades socials: sanitat i educació
                   - Atur i jubilació
                   - Habitatge
                   - Política municipal
01:00h     A dormir!

I disabte més!

No hay comentarios:

Publicar un comentario